Búcsú a Shadowhand Company-tól

Hírek - 2009. február 6.

Kedves barátaink, eljött a pillanat, meghoztuk a döntést. Ezután csak Voov néven folytatjuk tovább a munkát. A The Shadowhand Company-t 1999 januárjában alapítottuk barátainkkal. Szép 10 év volt.

Búcsú a Shadowhand Company-tól

A Shadowhand végig kísérte szakmai felcseperedésünk, lábra állásunk. Köszönjük mindenkinek aki velünk volt, akikkel együtt dolgoztunk, azoknak akik írtak, tudósítottak rólunk. Barátoknak, családnak akik támogattak álmunk megvalósításában, ami beteljesedett amikor megalapítottuk 2006 októberében saját stúdiónkat a Voov-ot.

A névváltáson kívül mi maradtunk a régiek, filozófiánk és szakmánk szeretete a régi. Új arcunk van és úgy gondoljuk ez egy új korszak kezdete. Néha kell a változás.

Maradjatok velünk továbbra is.

The Shadowhand Company

Voov Studio

Voov Studio

Üzletileg sikeres, díjnyertes weboldalakat, arculatokat, webáruházakat és webalkalmazásokat tervezünk 2006-óta. Kreativitásunkkal és szaktudásunkkal segítünk cégednek új barátokat szerezni.

Még több rólunk
Front-End programozót keresünk csapatunkba!
Hírek

Front-End programozót keresünk csapatunkba!

Jelentkezz hozzánk programozónak, ha már évek óta a szakmában dolgozol, de váltanál, mert nyugodtabb környezetre, szabadidőre, magánéletre, kevesebb ingázásra vagy csak változatosabb munkákra vágysz.

Billingo számlázó weboldal redesign nyert az év honlapján
Hírek

Billingo számlázó weboldal redesign nyert az év honlapján

Ismét Év Honlapja díjakkal értékelték a Billingónak készített weboldalunk minőségét. Idén a B2B weboldalak kategória különdíját és a szolgáltatás kategória minőségi díját nyertük el.

Hozzánk is megérkezett a Karácsony
Hírek

Hozzánk is megérkezett a Karácsony

Boldog karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag, boldog új évet kívánunk mindenkinek!

A Billingo újra az Év Honlapja
Hírek

A Billingo újra az Év Honlapja

A legrangosabb hazai marketingkommunikációs pályázaton B2B kategóriában Év Honlapja, Szolgáltatások kategóriában pedig Minőségi Díjat nyert az általunk fejlesztett online számlázó.

Work & Play Blog, pillants be a Voov világába

Munkák, Elismerések, Hírek, Megjelenések

További cikkek
info@voov.hu +36-20/33-94-922 9400 Sopron, Bem utca 3., Magyarország