SP - Standard

SP - Standard

Lemezborító SP Standard című lemezéhez

2008

SP - Standard

Lemezborító SP Standard című lemezéhez

Különleges feladat elé állított az Éder „SP" Krisztiánnak készített első lemezborító. A 2007-es év hip-hop felfedezettje, aki  akkoriban már két digitálisan megjelent, ingyen letölthető lemeze által ismert underground hip-hop előadó volt, nagyobb dobásra készült: nyitott az underground hip-hop-ból a pop és az R’n’B szélesebb közönsége felé.

A lemezborítóval teljesen új, egyedi stílust kellett teremtenünk. A cél az volt, hogy újfajta minőséget tükrözzünk, ami szokatlan a magyar popzenei életben, így könnyen beazonosítható.

A designt a „Bontsuk a formát!” jelmondat köré építettük fel, innen ered a lebomló textil motívum, amit a fotókon szereplő pulóver is erősít. Az organikus formát geometrikus betűhasználattal ellensúlyoztuk.
A borító grafikája a lemezt forgatva folytonos, ezzel erősítve a térbeli élményt. A lemezhez a megjelenést reklámozó plakátot, szórólapot és weboldalt is készítettünk az előadónak.

A zene és a design bejött, SP a VIVA TV slágerlistáján 2. helyen landolt. A kritikusok és a közönség is nagyon jól fogadta, SP az év végén megnyerte a VIVA TV „Legjobb új előadó” és a „Legjobb férfi előadó” díját is.


Nézd meg munkáinkat, a legtöbbet ők mondanak rólunk

Weboldal, Webáruház, Logo, Arculat

További munkáink

Itt az idő belevágni valami nagyszerűbe!

Vedd fel velünk a kapcsolatot és beszéljük meg hogyan segíthetünk neked.

Árajánlatkérés
info@voov.hu +36-20/33-94-922 9400 Sopron, Bem utca 3., Magyarország