Zenon Clinic

Zenon Clinic

Zenon Clinic

Szépség és technológia harmóniában

2023

Amivel foglakoztunk
  • Arculat tervezés
  • Koncepció készítés
  • Webdesign
  • Kutatás
  • Stratégia
Díjak
  • Év Honlapja, Minőségi díj, Egészségügy kategória, 2023
  • Év Honlapja, Minőségi díj, Életmód és Sport kategória, 2023
  • Év Honlapja, Különdíj, Szolgáltatás kategória, 2023
Weboldal
zenonclinic.hu

Zenon Clinic

Szépség és technológia harmóniában

Az ügyfél

A Zenon Clinic egy bőrgyógyászati, kozmetológiai és nőgyógyászati szakrendelő, ami Budapest egyik legelegánsabb utcájában, a belváros szívében, a Fashion Streeten található.

A klinikát a magas színvonalú esztétikai és egészségügyi szolgáltatásai teszik kiemelkedővé. Széles körű orvosi és szakértői háttérrel rendelkezik. A szolgáltatások minőségét az exkluzív és elegáns kialakítású enteriőr is tükrözi.

A feladat

A Zenon Clinic a Voov Stúdiót bízta meg az arculatának és a digitális jelenlétének kialakításával. A feladat magában foglalta a teljes körű arculatot, logótervezést, weboldalfejlesztést, időpontfoglaló és pácienskezelő rendszer kifejlesztését, valamint a digitális dokumentumkezelést és kiegészítő arculati anyagok tervezését.

Megoldásunk

A stúdiónk átfogó stratégia készítésével látott neki a sokrétű feladatnak, hogy a klinika arculatát és digitális jelenlétét összehangolja.

A megjelenést úgy alakítottuk ki, hogy vizuálisan lenyűgöző legyen, és tükrözze a klinika elkötelezettségét a legmagasabb színvonalú szolgáltatások iránt, miközben biztosítja a felhasználók számára a zökkenőmentes digitális élményt.

Ez úgy valósítottuk meg, hogy az arculatba átültettük az klinika belső tereiben fellelhető formákat, textúrákat és a hangulatot. Emellett kiemelt figyelmet fordítottunk a felhasználói élményre és a teljes digitális önkiszolgálásra, ezért a weboldalt és a háttér rendszereket úgy alakítottuk ki, hogy a felhasználók online minden teendőjüket elvégezhessék, és digitálisan hozzáférhessenek dokumentumaikhoz.

A weboldal mellett egyedi időpont, dokumentum és pácienskezelő rendszert fejlesztettünk ki, hogy optimalizáljuk a klinikai működést és növeljük a hatékonyságot.

Zenon Clinic
Zenon Clinic
Zenon Clinic
Zenon Clinic
Zenon Clinic
Zenon Clinic

Nézd meg munkáinkat, a legtöbbet ők mondanak rólunk

Weboldal, Webáruház, Logo, Arculat

További munkáink

Itt az idő belevágni valami nagyszerűbe!

Vedd fel velünk a kapcsolatot és beszéljük meg hogyan segíthetünk neked.

Árajánlatkérés
info@voov.hu +36-20/33-94-922 9400 Sopron, Bem utca 3., Magyarország