Dorkó x Halott Pénz

Dorkó x Halott Pénz

Dorkó x Halott Pénz

A dalszövegtől a divatig: Halott Pénz x Dorkó kollaboráció

2015

Amivel foglakoztunk
  • Illusztráció
  • Koncepció készítés
  • Tipográfia
Megjelenések
  • LogoLounge 10, 2017
Weboldal
www.dorko.hu

Dorkó x Halott Pénz

A dalszövegtől a divatig: Halott Pénz x Dorkó kollaboráció

Az ügyfél

A Dorkó egy 1920-ban alapított magyar divatmárka, amely eredetileg luxuscipőket gyártott magyar dizájnnal és külföldi technológiával. Az 1970-es években a vászon tornacipők a "Dorkó" névvel váltak ismertté. Az 1990-es években a márka kikerült a forgalomból, de 2014-ben újra piacra került Gém Péter vezetésével. Az újjáélesztett brand célul tűzte ki a helyi művészek, zenészek, a magyar sport jövőjének támogatását.

A Halott Pénz magyar rap és hip-hop együttes, több dalukkal is Fonogram-díjat nyertek. Ilyen a „Valami van a levegőben”, ami a legjobb hip-hop felvétel díjat kapta. Nem csak a kritikusok tetszését nyerte el, hanem a közönségét is, már több mint 39 millió megtekintésnél jár YouTube-on.

A feladat

A Dorkó, az ismert divatmárka, arra kérte csapatunkat, hogy működjünk velük és a Halott Pénz zenekarral együtt egy pólókollekció tervezésében. A kollekció darabjainak tervezésére több magyar művészt bíztak meg. Minket a "Nélküled elindulni" című slágerükhöz kapcsolódó páros póló tervezésére kértek fel.

Megoldásunk

A vázlatolási és ötletelési szakaszban többször egyeztettünk a zenekar frontemberével, Marsalkó Dáviddal. Több koncepció után így született meg a végső design terve, ami egyaránt merít a Halott Pénz zenei világából és a 80-as évek Hip Hop esztétikájából.

A páros pólókat úgy alakítottuk ki, hogy az egyik póló az ismert “Nélküled elindulni”, a másik pedig a “Na még mit nem” dalszöveg részletet tartalmazza. Egymás mellett állva pároddal ezek összeolvashatóak.
A Dorkó biztosította a technikai hátteret a megvalósításhoz, vállalta a gyártást és forgalmazást online és országosan az üzlet hálózatában.

A közös munka sikeres pólókollekció létrehozásához vezetett, amely felkeltette a rajongók és divatkedvelők figyelmét, emelve a Dorkó márkájának értékét, és megmutatta a kreatív együttműködések erejét.

Dorkó x Halott Pénz
Dorkó x Halott Pénz
Dorkó x Halott Pénz
Dorkó x Halott Pénz
Dorkó x Halott Pénz
Dorkó x Halott Pénz

Nézd meg munkáinkat, a legtöbbet ők mondanak rólunk

Weboldal, Webáruház, Logo, Arculat

További munkáink

Itt az idő belevágni valami nagyszerűbe!

Vedd fel velünk a kapcsolatot és beszéljük meg hogyan segíthetünk neked.

Árajánlatkérés
info@voov.hu +36-20/33-94-922 9400 Sopron, Bem utca 3., Magyarország