WS Find

WS Find

WS Find

Az Online áruházak egyesítése a legjobb vásárlási élményért

2019

Amivel foglakoztunk
 • Arculat tervezés
 • Ikontervezés
 • Illusztráció
 • Koncepció készítés
 • Konzultáció és felmérés
 • Logo tervezés
 • Tartalom stratégia
 • Webdesign
 • Kutatás
 • UX Design
 • Front-End fejlesztés
 • Back-End fejlesztés
Weboldal
www.wsfind.com

WS Find

Az Online áruházak egyesítése a legjobb vásárlási élményért

Az ügyfél

A WS Find egy magyar online vásárlási platform, ami egyetlen felhasználóbarát felületen egyesíti a termékösszehasonlítást, a webáruház katalógust és kényelmes direkt vásárlási lehetőségeket kínál, miközben a B2B partnereknek zökkenőmentes profilkészítési folyamatot és hatékony marketinglehetőségeket biztosít.

Céljuk, hogy összegyűjtsék Magyarország összes létező webáruházát, ezáltal láthatóvá téve a kevésbé ismert oldalakat és kínálatukat.

A feladat

A WS Find azzal a feladattal bízott meg minket, hogy tervezzük újra a meglévő webalkalmazásukat, mert a meglévő megjelenés és működés nem egyezett az üzleti céljainkkal. Erős első benyomást akartak kelteni, és több partnert bevonzani.

Megoldásunk

Rengeteg kutatás és következtetés levonás alapján láttunk neki a WS Find új B2B érték ajánlat kommunikációjának kialakításához. A piacon már jelen volt több óriás résztvevő akikkel közvetlenül versenyeznünk kellett, ezért könnyen érthető, vonzó és bizalmat építő arculat kialakítását tűztük ki célul.

A meglévő logót és arculatot újragondoltuk, a márkának új személyiséget adtunk és közvetlenebb lett a kommunikáció is.

A régi funkciók újragondolása mellett további új funkciókkal bővítve alakítottuk ki az alkalmazás struktúráját.

A látogatók számára olyan kereső felületet alakítottunk ki, amely lehetővé teszi, hogy könnyen megtalálják a termékeket és a webáruházakat, összehasonlítsák az árakat és termékeket, elmentsék kedvenc termékeiket későbbre, és kollekciókat építsenek belőlük.

A B2B partnereknek könnyebbé tettük a webáruházprofil kialakítását és marketinglehetőségeket hoztunk létre a cégük promotálására. Ezenkívül új kommunikációs API-t fejlesztettünk ki, ami könnyen használható és segítségével gyorsan be tudják küldeni a termékeiket az alkalmazásba.

A munka során legnagyobb kihívás az alkalmazásba beküldött termékek kimondottan nagy mennyisége és katalogizálása volt. Az adatbázisban megjelenő termékeket a rendszer csoportosítja, összevonja ha ugyanaz a termék több áruházban is kapható, így az adott termék árai könnyen összehasonlíthatóvá válnak.

WS Find
WS Find
WS Find
WS Find
WS Find
WS Find
WS Find
WS Find

Minden az elképzelésnek megfelelően történt. A közös munka gördülékeny és szuper volt.

László Gábor WS Find

Nézd meg munkáinkat, a legtöbbet ők mondanak rólunk

Weboldal, Webáruház, Logo, Arculat

További munkáink

Itt az idő belevágni valami nagyszerűbe!

Vedd fel velünk a kapcsolatot és beszéljük meg hogyan segíthetünk neked.

Árajánlatkérés
info@voov.hu +36-20/33-94-922 9400 Sopron, Bem utca 3., Magyarország